Берое и ЦСКА 1948 се изправят един срещу друг днес в с блъсък

...
Берое и ЦСКА 1948 се изправят един срещу друг днес в с блъсък
Коментари Харесай

Берое и ЦСКА 1948 в спор за четвъртфинал

Берое и ЦСКА 1948 се изправят един против различен през днешния ден в с блъсък от 1/8-финалите за SESAME Купа на България. Двубоят е с начален час 12:30.

Това е финален мач за годината и за двата тима и това им разрешава да се хвърлят с всички сили в него. За домакините от Стара Загора това е късмет да се реваншират пред почитателите си за неубедителното показване в шампионата. Заралии приключиха годината на 11-ата позиция в efbet Лига, а това е много по-надолу от мястото, в което клубът се цели - топ 6.

ЦСКА 1948 е на противоположния полюс. " Червените " имаха много мощна есен в елита и се намират на 3-ото място във краткотрайното класиране, като към момента са в борбата за купата. Това обаче не значи, че те ще подценят Купата на България и в клуба се надяват на мощно показване и в този шампионат.

Треньорът на Берое Николай Киров няма доста кадрови проблеми, в случай че не броим Лукас Мартинс, с който клубът през вчерашния ден се раздели. Абел Анисе пък е контузен и също пропуща мача. Така наставникът се чака да заложи на Караджов на вратата и Николов, Динков и Фонтен в отбрана. Георгиев и Рука ще бъдат халф-бековете, а Юсеин, Тунгара и Мечев ще бъдат триото в средата на терена. В офанзива голове ще се чакат от Кръстев и Траоре.

Любослав Пенев също е с най-благоприятен състав за този дуел. Той евентуално ще пусне на терена Наумов под рамката и Фуртадо, Петров, Хелитон и Лясков в защита. Умарбаев и Охене ще са двамата опорни полузащитници, а Чочев ще бъде в ролята на плеймейкър. Русев и Кирилов ще оперират по крилата, а офанзивата ще води Сердюк.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР